Locaties


Leeuwarden

Hét adres waar je heerlijk kunt relaxen in sfeervolle kamers met standaard douche en een 2-zitsbankje. Ook zijn er twee kamers met whirlpool, en een aquamassageruimte.

In ons sfeervolle pand kun je genieten van heerlijke relaxmassages door onze ervaren masseuses, of huur zelf een massagekamer (met 2 of meer personen).

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zitje en op elke kamer bevindt zich een ruime douche. Verder zijn alle kamers voorzien van vloerverwarming  en is er gekozen voor heerlijke, brede massagetafels. Ook is de olie waar onze gasten mee gemasseerd worden met uiterste zorg  uitgekozen. De massageolie is reukloos, goed afwasbaar en bevat  natuurlijke bestanddelen.

Er wordt elke dag bijzonder veel zorg aan de hygiëne besteed en bovendien wordt er voor baden en douchen gebruik gemaakt van heerlijk zacht, ontkalkt water.

Al onze kamers, in Leeuwarden, zijn rolstoeltoegankelijk. 

Emmen

Ook in Emmen kun je heerlijk relaxen in sfeervolle kamers met standaard douche.

In ons prachtige en sfeervolle pand kun je genieten van heerlijke relaxmassages door onze ervaren masseuse of huur zelf een massagekamer (met 2 of meer personen).

Alle kamers zijn voorzien van brede massagetafels. De olie waar onze gasten mee gemasseerd worden, is met uiterste zorg  uitgekozen. De massageolie is reukloos, goed afwasbaar en bevat natuurlijke bestanddelen.

Er wordt elke dag bijzonder veel zorg aan de hygiëne besteed en bovendien wordt er voor baden en douchen gebruik gemaakt van heerlijk zacht, ontkalkt water.

Massage Exclusive hét adres voor een (ont)spannende massage